Известие

Collapse
No announcement yet.

Обслужване на климатик - Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обслужване на климатик - Алфа 156

Здравейте колеги,

Някой може ли да ми каже, къде да отида, за да ми напълнят климатика и да му направят една профилактика, или нещо такова.

Благодаря.

Никой ли няма добри отзиви от някой майстор на климатика?

Comment

Първоначално публикувано от toci1 Покажи съобщение
      Никой ли няма добри отзиви от някой майстор на климатика?
      Емил Боев (не по Б. Райнов) - 0885569536. Сервиз Фритекс, Младост 1

Comment

Само за София ли се интересуваш? Чувал съм,че в Дупница имало добри майстори на климатици.

Comment

Под път и над път вече има машини за автоматично пълнене. Ако нямаш проблем търси промоция.
          Друг е въпроса, ако имаш проблем ти трябва наистина човек дето ще ти свърши работа...
          Alfa Romeo 1.8 TS `98
          sigpic

Comment

Машините за автоматично пълнене са за нищо не разбиращите бурмяни майстори. Верно удобно е и не се занимаваш ама вършат работа само за напълно изправни климатични уредби. При всеки малък проблем машината за автоматично пълнене става само за ........
            Ако майстора е добре с теорията на хладилните и климатични машини може да ти диагностицира с доста голяма точност проблема само с 2 манометъра и един термометър. Имайки предвид възрастта на нашите красавици и че все някакви доработки за преживели стар майстор на климатици ще ти свърши много по хубава работа от някой дето има лъскава нова машина и знае само как да и пуска програмите.
            Нищо лично против машините за пълнене на климатици за мързелива работа стават.
            Alfa 75 2.5 QV
            Alfa 147 1.9JTD face

Comment

Импас сервиз - бул. Черни връх в посока околовръстното, преди бензиностанция Еко (ако не бъркам името) в ляво, там точно самият булевард леко завива в дясно.
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
              Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
              Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
              sigpic

Comment

Working...
              X